Teraz jest 10 grudnia 2018, o 17:29

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 96 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 listopada 2011, o 23:11 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 grudnia 2008, o 10:44
Posty: 6116
Obrazki: 53
Lokalizacja: Wejherowo
Pochwały: 49
Płeć: Mężczyzna
danus4 napisał(a):
Dobra,dzisiaj zaczyn i jutro kolejny wypiek,tym razem "francuski chleb wiejski" !
:gotuj:
Zaczynam się Ciebie bać.

_________________
Nigdy nie kłóć się z głupcem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem!
Obrazek Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
PostNapisane: 26 listopada 2011, o 23:31 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 września 2009, o 19:46
Posty: 2649
Obrazki: 10
Lokalizacja: Fenikowskiego
Pochwały: 7
Wiek: 43
Płeć: Mężczyzna
DoMiNo napisał(a):
danus4 napisał(a):
Dobra,dzisiaj zaczyn i jutro kolejny wypiek,tym razem "francuski chleb wiejski" !
:gotuj:
Zaczynam się Ciebie bać.

Jeszcze nie musisz ;),chlebek francuski wyszedł średnio,konsystencja wypieczonego ciasta wyszła średnio pulchna.
Następnym razem "chlebek ze słonecznikiem",stara :-),dobra receptura !Postrach lidlowskiej maszynki :d !


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 23 czerwca 2012, o 15:02 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 czerwca 2012, o 16:30
Posty: 3
Lokalizacja: Wejherowo
Wiek: 33
Płeć: Kobieta
danus4 napisał(a):
Dobra,dzisiaj zaczyn i jutro kolejny wypiek,tym razem "francuski chleb wiejski" !
:gotuj:

_________________________________
A gdzie znajdę przepis !! :mikolaj: ♥♥♥♥♥

_________________________________

_________________
GLUKOZA NATURALNA / KR-IRL.


Ostatnio edytowano 10 grudnia 2015, o 20:28 przez AnetaSONIK, łącznie edytowano 2 razy

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 października 2013, o 15:56 
Offline
-

Dołączył(a): 16 października 2013, o 15:48
Posty: 3
Lokalizacja: Londyn
Wiek: 43
Płeć: Mężczyzna
Witam wszystkich, ja się w to bawię, ogólnie dużo eksperymentuje ze zbożami, interesuje się dietą makrobiotyczną i zdrowym odżywianiem, zapraszam na mojego bloga gdzie jest zabrane sporo informacji na temat makrobiotyki. Do pieczeni chleba używam maszyny, kupuję zazwyczaj gotowe produkty czyli mąki gotowce ale czasami je tuninguje o swoje dodatki, wtedy zazwyczaj wychodzi gniot ale za to długo może leżeć i da się go zjeść i wiem co jem, czasami kupuję mąkę od kogoś zaprzyjaźnionego wtedy wychodzi jeszcze gorszy :) w sklepach muszą sypać nieźle świństwa żeby był taki ładniutki
--------
Marek,


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 października 2014, o 15:34 
Offline
-

Dołączył(a): 24 października 2014, o 15:30
Posty: 3
Lokalizacja: pomorskie
Wiek: 33
Płeć: Kobieta
Cześć, ja też czasem robię, nie wiem o jak bardzo 'swój' wyrób Ci chodzi, ja ze sklepu kupuję jedynie mieszankę kilku rodzajów mąk :) a dodatki już własne - wychodzi pyyyszny! i dużo trwalszy niż kupny :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 lutego 2018, o 20:27 
Offline
-

Dołączył(a): 27 lutego 2018, o 20:23
Posty: 3
Lokalizacja: Wejherowo
Wiek: 35
Płeć: Nie wiadomo
Mąkę chlebową można kupić. Jest ok. Często pieczemy chleb, bułki i chałkę oczywiście :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 96 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL