Teraz jest 22 września 2018, o 14:12

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Monitorin
PostNapisane: 7 stycznia 2017, o 11:53 
Offline
-

Dołączył(a): 22 stycznia 2008, o 20:39
Posty: 77
Lokalizacja: Wejherowo
Płeć: Mężczyzna
Witam wszystkich , czy działa Wam może monitoring , w gablocie jest info co i jak ale obojętnie na jakiej przeglądarce i tak nie działa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Monitorin
PostNapisane: 9 stycznia 2017, o 12:17 
Offline
-

Dołączył(a): 7 marca 2007, o 18:08
Posty: 1492
Lokalizacja: ja mam to wiedzieć?
Pochwały: 6
Płeć: Mężczyzna
Monitoring? Po naszej stronie ??? Przecież to S2 montowało.

_________________
Hej! Anonymous, pomóż głodnym dzieciom :) http://www.pajacyk.pl/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Monitorin
PostNapisane: 12 stycznia 2017, o 16:11 
Offline
-

Dołączył(a): 25 listopada 2011, o 20:44
Posty: 27
Lokalizacja: Wejherowo - chyba
Płeć: Mężczyzna
Bo to jest taki specjalny monitoring, tylko dla wybranych :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Monitorin
PostNapisane: 16 stycznia 2017, o 12:16 
Offline
-

Dołączył(a): 7 marca 2007, o 18:08
Posty: 1492
Lokalizacja: ja mam to wiedzieć?
Pochwały: 6
Płeć: Mężczyzna
Sorki, nie zauważyłem że to właśnie S2 dotyczy :)

_________________
Hej! Anonymous, pomóż głodnym dzieciom :) http://www.pajacyk.pl/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Monitorin
PostNapisane: 21 stycznia 2017, o 22:10 
Offline
-

Dołączył(a): 8 lutego 2014, o 11:22
Posty: 79
Lokalizacja: wejherowo
Wiek: 47
Płeć: Nie wiadomo
Czy ktoś mi może powiedzieć ile kosztuje monitoring jak funkcjonuje jaka ilość kamer
Mieszkam w Wejherowie na innym osiedlu i chciałbym się coś na ten temat dowiedzieć


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Monitorin
PostNapisane: 22 stycznia 2017, o 09:52 
Offline
-

Dołączył(a): 22 stycznia 2008, o 20:39
Posty: 77
Lokalizacja: Wejherowo
Płeć: Mężczyzna
nie pamiętam ale ale była to dosyć droga inwestycja na te 3 bloki , ale najlepsze jest to że jakość marna a z drugiej strony działa tylko na internet explorer co jest totalną porażką , kto dziś używa tej przeglądarki , w dodatku co chwile się wiesza , więc trzeba bardzo uważać przy wyborze firmy


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Monitorin
PostNapisane: 11 listopada 2017, o 20:55 
Offline
-

Dołączył(a): 10 listopada 2017, o 20:17
Posty: 7
Lokalizacja: Wejherowo
Wiek: 34
Płeć: Mężczyzna
Wiesza się przez jakość łącza z chopina obraz jest nagrywany w bardzo dobrej jakości tylko w internet idzie słabsza jakość. Policja kilka razy brała od nas zapisy z kamer.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Monitorin
PostNapisane: 14 listopada 2017, o 16:09 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 lipca 2013, o 16:12
Posty: 78
Lokalizacja: Wejherowo
Wiek: 37
Płeć: Kobieta
Dawid1983 napisał(a):
Wiesza się przez jakość łącza z chopina obraz jest nagrywany w bardzo dobrej jakości tylko w internet idzie słabsza jakość. Policja kilka razy brała od nas zapisy z kamer.

Myślę, że nie byłoby to głupim pomysłem żeby i my w SI taki sam założyli.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Monitorin
PostNapisane: 14 listopada 2017, o 21:30 
Offline
-

Dołączył(a): 10 listopada 2017, o 20:17
Posty: 7
Lokalizacja: Wejherowo
Wiek: 34
Płeć: Mężczyzna
koszt duży ale warto dla bezpieczeństwa mieszkańców.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Monitorin
PostNapisane: 22 listopada 2017, o 16:50 
Offline
-

Dołączył(a): 7 marca 2007, o 18:08
Posty: 1492
Lokalizacja: ja mam to wiedzieć?
Pochwały: 6
Płeć: Mężczyzna
Bzykumi napisał(a):
Myślę, że nie byłoby to głupim pomysłem żeby i my w SI taki sam założyli.

Wszystko w rękach mieszkańców ;-)

_________________
Hej! Anonymous, pomóż głodnym dzieciom :) http://www.pajacyk.pl/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Monitorin
PostNapisane: 21 sierpnia 2018, o 11:37 
Offline
-

Dołączył(a): 8 lutego 2014, o 11:22
Posty: 79
Lokalizacja: wejherowo
Wiek: 47
Płeć: Nie wiadomo
Ciekawi mnie jak działa monitoring na osiedlach w Wejherowie szczególnie teraz po wprowadzeniu RODO


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Monitorin
PostNapisane: 31 sierpnia 2018, o 14:34 
Offline
-

Dołączył(a): 31 sierpnia 2018, o 14:30
Posty: 1
Lokalizacja: Weherowo
Wiek: 37
Płeć: Mężczyzna
No z tym RODO to różnie bywa. Przepisy są tak zawiłe, że człowiek sam głupieje. Ale chyba w kontekście monitoringu nie ma to jak funkcjonować. Czytałem ten poradnik http://rodoporadnik.pl/ i wydaje mi się, że to nie ta półka.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL