Teraz jest 23 sierpnia 2017, o 09:10

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Internet?
PostNapisane: 23 kwietnia 2009, o 08:13 
Offline
-

Dołączył(a): 23 kwietnia 2009, o 08:10
Posty: 5
Lokalizacja: Goscicino
Płeć: Kobieta
Czy moglibyście mi doradzić gdzie mogłabym założyć internet? Nie mam zielonego pojecia jacy dostawcy internetu są w Gościcinie. Pomożecie?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Internet?
PostNapisane: 23 kwietnia 2009, o 09:37 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 kwietnia 2009, o 08:47
Posty: 3032
Lokalizacja: Wejherowo/Gościcino
Pochwały: 34
Wiek: 44
Płeć: Kobieta
Neostrada, TV Chopin, komóra. Wszystko w zależności w jakiej części Gościcina. U mnie tylko neostrada. ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Internet?
PostNapisane: 23 kwietnia 2009, o 09:52 
Offline
-

Dołączył(a): 23 kwietnia 2009, o 08:10
Posty: 5
Lokalizacja: Goscicino
Płeć: Kobieta
Dzwoniłam własnie do Chopina ale niestety tu nie podłączają :(
Pwenie zostanie mi Telekomunikacja Polska.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Internet?
PostNapisane: 23 kwietnia 2009, o 10:04 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 października 2006, o 19:12
Posty: 4454
Obrazki: 11
Lokalizacja: Gościcino
Pochwały: 33
Wiek: 45
Płeć: Mężczyzna
Chciałem też neostradę, ale była droższa niż:
* pakiet socjalny tepsy
* + orangefreedom
Tyle, że w tym wypadku musisz mieć linię tepsy.A to jest kompleksowo do załatwienia w salonie Orange w Wejherowie.

_________________
Taki stary jestem, a nic k...a nie zmądrzałem!
Jak mawia Selimm...
Raz się żyje, raz się umiera
Potem to się już tylko straszy... ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Internet?
PostNapisane: 23 kwietnia 2009, o 10:58 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 kwietnia 2009, o 08:47
Posty: 3032
Lokalizacja: Wejherowo/Gościcino
Pochwały: 34
Wiek: 44
Płeć: Kobieta
Ale muszę mieć telefon komórkowy w Orange?

[ Dodano: 23 Kwietnia 2009, 12:04 ]
A przy okazji. Nie dałoby się jakoś ponaciskać Chopina, żeby się streszczał z "okablowaniem" Gościcina? Podobno są już w Zibertowie, czyli najgorsze za nimi. Las pokonany. Ciekawe, jaką mieli "motywację" do dotarcia do Zibertowa? Moze taka "motywacja" przydałaby się też w sprawie reszty Gościcina;-) Jakieś podpisy pod petycją może:-)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Internet?
PostNapisane: 23 kwietnia 2009, o 16:05 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 marca 2005, o 11:57
Posty: 142
Lokalizacja: Wejherowo
Wiek: 44
Płeć: Mężczyzna
oni również działają w Gościcinie na pewno sygnał jest na działkach ogr. koło Drzewiaża m4p


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Internet?
PostNapisane: 23 kwietnia 2009, o 20:53 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 18 kwietnia 2008, o 15:01
Posty: 3943
Obrazki: 2
Lokalizacja: pomorski ciemnogród
Pochwały: 88
Wiek: 44
Płeć: Mężczyzna
przechodziłem ostatnio koło balexu i za ostatnią hala widziałem kabel i folię lekko przykrytą ziemią z napisem -swiatłowód tk hopin,więc....jeszcze troche i będzie


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Internet?
PostNapisane: 24 kwietnia 2009, o 15:13 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 października 2006, o 19:12
Posty: 4454
Obrazki: 11
Lokalizacja: Gościcino
Pochwały: 33
Wiek: 45
Płeć: Mężczyzna
Zielna napisał(a):
Ale muszę mieć telefon komórkowy w Orange?

[ Dodano: 23 Kwietnia 2009, 12:04 ]
A przy okazji. Nie dałoby się jakoś ponaciskać Chopina, żeby się streszczał z "okablowaniem" Gościcina? Podobno są już w Zibertowie, czyli najgorsze za nimi. Las pokonany. Ciekawe, jaką mieli "motywację" do dotarcia do Zibertowa? Moze taka "motywacja" przydałaby się też w sprawie reszty Gościcina;-) Jakieś podpisy pod petycją może:-)

Nie trzeba mieć komórki Orange.

_________________
Taki stary jestem, a nic k...a nie zmądrzałem!
Jak mawia Selimm...
Raz się żyje, raz się umiera
Potem to się już tylko straszy... ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Internet?
PostNapisane: 25 kwietnia 2009, o 18:39 
Offline
-

Dołączył(a): 23 kwietnia 2009, o 08:10
Posty: 5
Lokalizacja: Goscicino
Płeć: Kobieta
tomciog napisał(a):
Chciałem też neostradę, ale była droższa niż:
* pakiet socjalny tepsy
* + orangefreedom
Tyle, że w tym wypadku musisz mieć linię tepsy.A to jest kompleksowo do załatwienia w salonie Orange w Wejherowie.


Czyli muszę miec abonament w Telekomunikacji?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Internet?
PostNapisane: 25 kwietnia 2009, o 21:47 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 października 2006, o 19:12
Posty: 4454
Obrazki: 11
Lokalizacja: Gościcino
Pochwały: 33
Wiek: 45
Płeć: Mężczyzna
Dokładnie tak - tyle, że jak zakładałem to taniej wychodziło niż podobny prędkościowo pakiet z neostradą. A sam modem podobny.
Całość załatwiałem w Orange(polecam p.Dorota na Obr.Helu,k. Kauflandu).
Na miejscu załatwiłem podłącznie Tepsy oraz pakiet Orange.
Fakt faktem , że troszkę mnie wykołowali (czytać uważnie umowy!), bo niby mam 20 zł co miesiąc na doładowanie, ale okazuje się, że oczywiście, ale jak wykorzystam pakiet minut.
Aha i ostatnio net zdecydowanie zwolnił, ale składam to na bark użytkowania "lapa" przez moje dwa szkodniki, buszujące ostro po sieci...

_________________
Taki stary jestem, a nic k...a nie zmądrzałem!
Jak mawia Selimm...
Raz się żyje, raz się umiera
Potem to się już tylko straszy... ;)


Ostatnio edytowano 25 kwietnia 2009, o 21:49 przez tomciog, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Internet?
PostNapisane: 26 kwietnia 2009, o 21:06 
Offline
-

Dołączył(a): 23 kwietnia 2009, o 08:10
Posty: 5
Lokalizacja: Goscicino
Płeć: Kobieta
Dzięki :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Internet?
PostNapisane: 27 kwietnia 2009, o 08:38 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 kwietnia 2009, o 08:47
Posty: 3032
Lokalizacja: Wejherowo/Gościcino
Pochwały: 34
Wiek: 44
Płeć: Kobieta
Nie bardzo rozumiem z tym pakietem minut. Mam neostradę i płacę abonament, który mnie dobija. Chcę zrezygnować właśnie z telefonu w tepsie, więc się poważnie rozglądam za alternatywą, ale nie chciałabym się wkopać. Jak wygląda rozliczanie w orange. Abonament, czy na minuty, bo nic nie rozumiem.

[ Dodano: 27 Kwietnia 2009, 09:39 ]
Mają jakiś haczyk w umowie?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Internet?
PostNapisane: 18 czerwca 2013, o 13:03 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 października 2006, o 19:12
Posty: 4454
Obrazki: 11
Lokalizacja: Gościcino
Pochwały: 33
Wiek: 45
Płeć: Mężczyzna
Podnoszę temat - jakieś nowości u nas, żeby wyjść z tepsy + neo?

_________________
Taki stary jestem, a nic k...a nie zmądrzałem!
Jak mawia Selimm...
Raz się żyje, raz się umiera
Potem to się już tylko straszy... ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Internet?
PostNapisane: 18 czerwca 2013, o 16:40 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwietnia 2004, o 06:24
Posty: 11485
Obrazki: 63
Lokalizacja: Kębłowo
Pochwały: 93
Wiek: 38
Płeć: Mężczyzna
www.Interkar.pl

_________________
Obrazek
Obrazek

Cały czas do przodu i staramy się przede wszystkim ;)


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
 Tytuł: Re: Internet?
PostNapisane: 19 czerwca 2013, o 08:07 
Offline
-

Dołączył(a): 26 września 2012, o 11:37
Posty: 35
Lokalizacja: Goscicino
Pochwały: 3
Wiek: 38
Płeć: Kobieta
tak, interkar, ja i moi sąsiedzi mamy go od 2 lat i działa bez zarzutu :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL