OGŁOSZENIE
Teraz jest 23 października 2018, o 08:49

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 kwietnia 2010, o 11:53 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 czerwca 2006, o 22:02
Posty: 2556
Obrazki: 13
Lokalizacja: Wejherowo
Pochwały: 9
Wiek: 46
Płeć: Kobieta
szara160 napisał(a):
Nie wiem co i kto chce osiągnąć przez to.
szara160, ten kto to napisał jest z klatki "A" naszej wspólnoty .I wszystko jasne ;)

_________________
http://jezynkowerobotki.blogspot.com/


Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
PostNapisane: 26 kwietnia 2010, o 12:03 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lipca 2006, o 16:20
Posty: 854
Obrazki: 10
Lokalizacja: Sikorski Park
Wiek: 48
Płeć: Mężczyzna
jez napisał(a):
szara160 napisał(a):
Nie wiem co i kto chce osiągnąć przez to.
szara160, ten kto to napisał jest z klatki "A" naszej wspólnoty .I wszystko jasne ;)
To myslimy podobnie.
:o e:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 kwietnia 2010, o 12:06 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 maja 2007, o 20:39
Posty: 690
Obrazki: 71
Lokalizacja: Wejherowo
Wiek: 42
Płeć: Kobieta
Nie wiem czy to akurat on ale ktos miesza i ploty rozsiewa a takie rzeczy szybko sie rozsiewają. Kazdy zaczyna mówić a nikt tego nie potrafi sprawdzić. Mi wystarczył jeden telefon i wszystko sie wyjaśniło. jak to sie mówi Siara - i wszystko jasne :D

_________________
pozdrawiam wszystkich a szczególnie Ciebie- Anonymous


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 kwietnia 2010, o 12:28 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 grudnia 2008, o 11:13
Posty: 2155
Lokalizacja: fenikowskiego
Wiek: 73
Płeć: Mężczyzna
ALESSIA, za 8 Mb( na 24 m-ce ) płacisz 60 zł w Chopinie od maja.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 kwietnia 2010, o 12:31 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 maja 2007, o 20:39
Posty: 690
Obrazki: 71
Lokalizacja: Wejherowo
Wiek: 42
Płeć: Kobieta
W Vectrze na 24 m-ce 59.90

_________________
pozdrawiam wszystkich a szczególnie Ciebie- Anonymous


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 kwietnia 2010, o 15:07 
Offline
-

Dołączył(a): 25 listopada 2007, o 09:29
Posty: 50
Lokalizacja: Sikorski
Płeć: Mężczyzna
taa od razu ktoś ploty sieje, napisałem to czego się dowiedziałem z Infolinii sprzedażowej: 0 801 08 08 80 i ze strony vectry że jest tylko i wyłącznie TV/Telefon brak możliwości internetu !

Nie wiem może obsługa bok'u sugeruję się sprawdzeniem dostępności usług z strony www.vectra.pl w dolnym w lewym rogu jest aplet umożliwiający sprawdzenie dostępności usług tam wynika, że nie ma możliwości zamówienia internetu na sikorskiego!

szara160 może podasz mi telefon do VECTRY gdzie zamówię internet + tv cyfrową ?


Ostatnio edytowano 26 kwietnia 2010, o 15:16 przez Alwin, łącznie edytowano 3 razy

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 kwietnia 2010, o 15:29 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 maja 2007, o 20:39
Posty: 690
Obrazki: 71
Lokalizacja: Wejherowo
Wiek: 42
Płeć: Kobieta
Idź osobiście do Vectry. Przez telefon takich spraw sie nie załatwia. Na Sobieskiego jest biuro obsługi klienta. Ja tylko mówię co mi dzisiaj przez telefon powiedzieli. 0801 0801 80 tam dzwoniłam

[ Dodano: 26 Kwietnia 2010, 16:30 ]
Jja miesiąc temu zamawiałam i mam 8 MB więc nie wiem dlaczego piszesz że mam mieć 2 Mb. Ja sprawdzałam i mam faktycznie 8 MB

_________________
pozdrawiam wszystkich a szczególnie Ciebie- Anonymous


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 kwietnia 2010, o 15:35 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwietnia 2004, o 06:24
Posty: 11484
Obrazki: 63
Lokalizacja: Kębłowo
Pochwały: 93
Wiek: 39
Płeć: Mężczyzna
szara160 napisał(a):
Idź osobiście do Vectry. Przez telefon takich spraw sie nie załatwia. Na Sobieskiego jest biuro obsługi klienta. Ja tylko mówię co mi dzisiaj przez telefon powiedzieli. 0801 0801 80 tam dzwoniłam


ja nie znajac miasta tez zrobil bym jak Alvin, tj. wejscie na google , znalezienie www sieci vectra i wykonanie telefonu na podany tam numer, to nie jego wina, ze jakis niekompetentny konsultant nagadal mu bzdur :)

_________________
Obrazek
Obrazek

Cały czas do przodu i staramy się przede wszystkim ;)


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
PostNapisane: 26 kwietnia 2010, o 15:41 
Offline
-

Dołączył(a): 25 listopada 2007, o 09:29
Posty: 50
Lokalizacja: Sikorski
Płeć: Mężczyzna
szara160 napisał(a):
Idź osobiście do Vectry. Przez telefon takich spraw sie nie załatwia. Na Sobieskiego jest biuro obsługi klienta. Ja tylko mówię co mi dzisiaj przez telefon powiedzieli. 0801 0801 80 tam dzwoniłam

[ Dodano: 26 Kwietnia 2010, 16:30 ]
Jja miesiąc temu zamawiałam i mam 8 MB więc nie wiem dlaczego piszesz że mam mieć 2 Mb. Ja sprawdzałam i mam faktycznie 8 MB


Ja miesiąc temu dzwoniłem to max 2MB wiec tym się sugerowałem.

Dzwoniłem na infolinie sprzedażową:
0 801 08 08 80
058 742 65 00

i tam mówią wyraźnie, że takie informację dostali z centrali i nie oferują internetu w podanej lokalizacji.

Pójście do oddziału hmm... no cóż jakby to miało coś zmienić to podjadę i zapytam..


Ostatnio edytowano 26 kwietnia 2010, o 15:51 przez Alwin, łącznie edytowano 2 razy

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 26 kwietnia 2010, o 15:54 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 maja 2007, o 20:39
Posty: 690
Obrazki: 71
Lokalizacja: Wejherowo
Wiek: 42
Płeć: Kobieta
Ja akurat do działu technicznego dzwoniłam. Ja zamawiałam internet tak coś po 10 marca i właśnie zamawiałam internet 8 MB. Może jednak warto zrobić sobie spacer (nawet dla zdrowia) :D i może na miejscu coś więcej wyjaśnią

_________________
pozdrawiam wszystkich a szczególnie Ciebie- Anonymous


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 kwietnia 2010, o 18:30 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 kwietnia 2009, o 21:12
Posty: 72
Lokalizacja: okolice
Płeć: Mężczyzna
MkMario:
z szopena mam internet MAX do 8192/768 kbit/sek i powiem, ze to jest jakas fikcja - filmow z youtube nie da sie normalnie ogladac - testy niby oki, ale strony laduja sie jak bym z modemu korzystal... mam zamiar reklamacje skladac bo spory grosz na to idzie a usluga kulawa strasznie jest[/quote]

a tak mądry zawsze jesteś,
każdemu doradzisz ,każdemu :pomagasz: a tu skucha.
:o e:

_________________
http://bixnood.ytmnd.com/


Ostatnio edytowano 30 kwietnia 2010, o 18:32 przez mikromekanikk, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 maja 2010, o 10:33 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 września 2008, o 08:22
Posty: 68
Lokalizacja: SIKORSKI PARK I
Płeć: Mężczyzna
ja mam jeszcze mini 4MB, na 2 kompy, na 1 zasysam, średni film wychodzi średnio w godzinę a na 2, bez problemu skype, albo muza z you tube.

mój szef też miał kompa zawalonego syfami i doszedł do wniosku, że zwiększy prędkość netu :))

płakałem ze śmiechu!

to nie wina netu
tylko kompa
daj namiary
ceny od 30 zł

_________________
Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 5 maja 2010, o 11:56 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 kwietnia 2010, o 13:57
Posty: 663
Lokalizacja: fenikowskiego
Wiek: 40
Płeć: Mężczyzna
mikromekanikk napisał(a):
MkMario:
z szopena mam internet MAX do 8192/768 kbit/sek i powiem, ze to jest jakas fikcja - filmow z youtube nie da sie normalnie ogladac - testy niby oki, ale strony laduja sie jak bym z modemu korzystal... mam zamiar reklamacje skladac bo spory grosz na to idzie a usluga kulawa strasznie jest


a tak mądry zawsze jesteś,
każdemu doradzisz ,każdemu :pomagasz: a tu skucha.
[/quote]
Ja nie narzekam na szopena. Mam mniejszy transfer a wszystko chodzi jak powinno

_________________
Pozdrawiam cię Anonymous


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 września 2010, o 14:52 
Offline
-

Dołączył(a): 16 lipca 2010, o 09:00
Posty: 18
Lokalizacja: Wejherowo Sikorski Park II
Płeć: Mężczyzna
A kto jest zainteresowany podłączeniem do Vectry na lokalizacji Sikorskiego 162 (160 już ma Vectrę)?

Nie wiem czy Bon blokował podłączenie się drugiego operatora ale skoro z nas zrezygnował, ja chcę mieć wybór i wybrał bym Vectrę! Byłem już ich abonentem w poprzednim mieszkaniu i chcę do nich wrócić, bo Chopin to jakaś kpina jest (słabe pakiety programów i jeszcze ta śmieszna dzierżawa dekoderów SD i HD no i ceno też nic lepiej a nawet gorzej).


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 kwietnia 2015, o 17:52 
Offline
-

Dołączył(a): 4 września 2009, o 20:09
Posty: 28
Lokalizacja: Zadupie
Płeć: Mężczyzna
Nie chciałem zakładać nowego wątku. Vectra, chyba nadal nie jest osiągalna z TV i internetem na naszym osiedlu ? Firma Plast-Com, chce wejść ze swoją ofertą na nasze osiedle, patrząc na ich ofertę jest dosyć ciekawa cenowo, względem konkurencji TVKChopin. Wysłali pismo do zarządcy osiedla odnośnie wejścia ze swoją ofertą i czekają na odpowiedź. Myślę że przydała by się jakaś konkurencja dla lokalnego dostawcy. W Redzie na osiedlu Semeko, znajomi chwalą sobie ich usługi (szybkość łącza, zero usterek i cena).


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL