Teraz jest 22 listopada 2017, o 04:39

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 28 stycznia 2011, o 09:23 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwietnia 2004, o 06:24
Posty: 11485
Obrazki: 63
Lokalizacja: Kębłowo
Pochwały: 93
Wiek: 38
Płeć: Mężczyzna
lenarosso napisał(a):
jesteś pewny, że nie więcej?


młody jest to pewnie nie ma kolekcji klasyki :P :;]:

_________________
Obrazek
Obrazek

Cały czas do przodu i staramy się przede wszystkim ;)


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 28 stycznia 2011, o 12:08 
Offline
-

Dołączył(a): 20 stycznia 2011, o 12:16
Posty: 2
Lokalizacja: Wejherowo
Płeć: Mężczyzna
Takie objawy wyglądają mi na dysk, ale jak kolega wspomniał na początku, ma zainstalowanego SP3. Przed kupnem nowego dysku zalecam, usunięcie SP3 jeśli byłby z tym problem to proszę napisać służę radą :) Wiem z doświadczenia, że to cudo - SP3 bardzo miesza w systemie(spowalnia go do maximum) testowałem go na dziesiątkach komputerów, i ogólnie odradzam. Pozdrawiam.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 28 stycznia 2011, o 13:39 
Offline
zbanowany

Dołączył(a): 17 sierpnia 2009, o 15:29
Posty: 1112
Lokalizacja: Wejherowo
Płeć: Mężczyzna
Lukas napisał(a):
lenarosso napisał(a):
jesteś pewny, że nie więcej?


młody jest to pewnie nie ma kolekcji klasyki :P :;]:

Pozycz nie badz zyla :D
Komp smiga az milo :P


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 28 stycznia 2011, o 13:45 
Offline
zbanowany

Dołączył(a): 17 sierpnia 2009, o 15:29
Posty: 1112
Lokalizacja: Wejherowo
Płeć: Mężczyzna
lenarosso napisał(a):
Norbi napisał(a):
Komp smiga az milo

na pewno komp? :P

film tez :P


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 12 maja 2011, o 15:10 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 grudnia 2008, o 11:13
Posty: 2155
Lokalizacja: fenikowskiego
Wiek: 72
Płeć: Mężczyzna
Od kilku dni mam problem.Po kliknięciu na wyłącz pobiera aktualizacje i się wyłącza.Po ponownym uruchomieniu jest komunikat że odbywa się konfiguracja systemy Windows.Trwa to kilka minut(cały czas postęp wynosi 0%)i pojawia się komunikat że konfiguracja się nie powiodła i są usuwane aktualizacje.Co z tym fantem zrobić?? Pozdrawiam.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 12 maja 2011, o 15:14 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwietnia 2004, o 06:24
Posty: 11485
Obrazki: 63
Lokalizacja: Kębłowo
Pochwały: 93
Wiek: 38
Płeć: Mężczyzna
uruchom w trybie awaryjnym i wyłącz usługę aktualizacji, uruchom ponownie i jest szansa, że będzie ok, poza tym doraźnym krokiem, sprawdz w dzienniku zdarzeń co się dzieje w systemie

_________________
Obrazek
Obrazek

Cały czas do przodu i staramy się przede wszystkim ;)


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 12 maja 2011, o 16:40 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 grudnia 2008, o 11:13
Posty: 2155
Lokalizacja: fenikowskiego
Wiek: 72
Płeć: Mężczyzna
Wyświetlił się błąd 0x800705b4 .Czy wyłączenie pobierania uaktualnień pomoże?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 12 maja 2011, o 16:42 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 grudnia 2008, o 11:13
Posty: 2155
Lokalizacja: fenikowskiego
Wiek: 72
Płeć: Mężczyzna
Jest też masa innych wiadomości o błędach i ostrzeżeniach,Skąd to się wzięło?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 12 maja 2011, o 16:45 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwietnia 2004, o 06:24
Posty: 11485
Obrazki: 63
Lokalizacja: Kębłowo
Pochwały: 93
Wiek: 38
Płeć: Mężczyzna
Nie, napisz na GG to Ci powiem co się chyba popsuło :)

_________________
Obrazek
Obrazek

Cały czas do przodu i staramy się przede wszystkim ;)


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 12 maja 2011, o 17:08 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 grudnia 2008, o 11:13
Posty: 2155
Lokalizacja: fenikowskiego
Wiek: 72
Płeć: Mężczyzna
Lukas, Chyba znalazłem błąd.Kilka dni temu wyświetlił się komunikat o aktualizacji internet eksplorera.Uruchomiłem i w trakcie kliknąłem anuluj .to był poczatek kłopotów.teraz mi się to przypomniało.zrobiłem aktualizację i chyba jest OK.Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.Jak będzie żle to dam znać na GG.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 12 maja 2011, o 17:10 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwietnia 2004, o 06:24
Posty: 11485
Obrazki: 63
Lokalizacja: Kębłowo
Pochwały: 93
Wiek: 38
Płeć: Mężczyzna
spoko :)

_________________
Obrazek
Obrazek

Cały czas do przodu i staramy się przede wszystkim ;)


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
 Tytuł: Re: problem
PostNapisane: 12 września 2011, o 15:00 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 grudnia 2008, o 11:13
Posty: 2155
Lokalizacja: fenikowskiego
Wiek: 72
Płeć: Mężczyzna
Lukasod dzisiaj wyświetla mi się na laptopie komunikat;;;Wireles Mause M 205 bateria stan krytyczny.Pracuję bez baterii.Co to znaczy?? Czy to chodzi o bateryjkę od biosu?.Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL