Teraz jest 22 listopada 2017, o 04:38

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 października 2013, o 15:29 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lutego 2010, o 11:00
Posty: 352
Lokalizacja: z Weja!
Pochwały: 12
Płeć: Mężczyzna
czy ktoś z forumowiczów miał jakąś styczność ze splitterami telewizyjnymi?
ktoś używa(ł)? coś poleca? ma opinie?
z góry dzięki.

_________________
I'm Winston Wolfe. I solve problems.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 października 2013, o 18:34 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwietnia 2004, o 06:24
Posty: 11485
Obrazki: 63
Lokalizacja: Kębłowo
Pochwały: 93
Wiek: 38
Płeć: Mężczyzna
kablówka czy satelita ? :)

_________________
Obrazek
Obrazek

Cały czas do przodu i staramy się przede wszystkim ;)


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
PostNapisane: 9 października 2013, o 14:32 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lutego 2010, o 11:00
Posty: 352
Lokalizacja: z Weja!
Pochwały: 12
Płeć: Mężczyzna
kablówka.

_________________
I'm Winston Wolfe. I solve problems.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 października 2013, o 20:47 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwietnia 2004, o 06:24
Posty: 11485
Obrazki: 63
Lokalizacja: Kębłowo
Pochwały: 93
Wiek: 38
Płeć: Mężczyzna
W zależności od długości użytego przewodu od ostatniego wzmacniacza i jego typu i wielkości wzmocnienia oraz ilości rozgałęzień które chcesz wykonać, są dwie możliwości. Splitter pasywny bądź ze wzmacniaczem. Renomowana marka to np hirschmann, ale jeśli to tylko jeden dodatkowy punkt to nawet gniazdo przelotowe się nada.

_________________
Obrazek
Obrazek

Cały czas do przodu i staramy się przede wszystkim ;)


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
PostNapisane: 10 października 2013, o 15:52 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 lutego 2010, o 11:00
Posty: 352
Lokalizacja: z Weja!
Pochwały: 12
Płeć: Mężczyzna
a przepraszam - moja wina. niedokładnie zadałem pytanie.
chodziło mi o doświadczenia z takimi produktami jak RFLink, divISO, Clone++...
czyli Multiroom z innej strony:)

_________________
I'm Winston Wolfe. I solve problems.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL