Teraz jest 22 listopada 2017, o 04:35

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 lutego 2013, o 18:09 
Offline
-

Dołączył(a): 25 maja 2010, o 13:44
Posty: 50
Lokalizacja: lesna kraina
Płeć: Mężczyzna
Witam.Czy ktos bylby w stanie mi pomoc?Problem polega na tym ze nie jestem w stanie wgrac windowsa xp bo nie dziala naped w kompie.Moze ktos potrafilby wgrac xp z jakiegos zewnetrznego napedu?Windowsa xp mam na plycie,sterowniki tez,chodzi tylko o wgranie win xp.Z gory dziekuje za pomoc.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 lutego 2013, o 18:39 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 grudnia 2008, o 10:44
Posty: 6350
Obrazki: 53
Lokalizacja: Wejherowo
Pochwały: 49
Płeć: Mężczyzna
Windowsa jesteś w stanie wgrać przy pomocy pendrive. Instrukcje jak to zrobisz znajdziesz na googlach. Jak już stanie Windows to starowniki też możesz wgrać przez USB. Napęd optyczny staje się niepotrzebny.

_________________
Nigdy nie kłóć się z głupcem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem!
Obrazek Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
PostNapisane: 2 lutego 2013, o 06:51 
Offline
-

Dołączył(a): 25 maja 2010, o 13:44
Posty: 50
Lokalizacja: lesna kraina
Płeć: Mężczyzna
No tylko ze nie wiem jak to zrobic :-( ,dlatego pytam sie czy ktos bylby w stanie mi pomoc.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 lipca 2013, o 19:18 
Może mnie ktoś potrafi wyjasnić dlaczego w moich wpisach na niektórych forach ukazuje się zły czas.Wygląda to tak jakby dokładnie 2 godziny wcześniej wysłała mój post.Zaraz sprawdzę jaka godzina pokarze się na tym forum.

-- 12 lip 2013, o 19:21 --

Tutaj na tym forum dobrze,ale na forum gminy Wejherowo jest tak jak napisałam wyżej.
Też mam Lenovo.


Góra
  
 
PostNapisane: 14 lipca 2013, o 05:35 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 czerwca 2007, o 06:21
Posty: 530
Lokalizacja: jw.
Pochwały: 5
Płeć: Mężczyzna
Myślę, że to raczej kwestia ogólnych ustawień forum, albo co bardziej możliwe, Twoich ustawień w profilu. Nie wiem, jak na forum gminy, ale na naszym w "Panelu użytkownika", w zakładce "Ustawienia", w karcie "Ustawienia prywatne" jest możliwość wyboru strefy czasowej i ustawienia czasu letniego. Na forum gminy powinno być coś podobnego.

_________________
Polecam: http://dwagrosze.com/
Moja strona: http://lesnedrogi.blogspot.com/
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 lipca 2013, o 20:13 
greylin napisał(a):
Na forum gminy powinno być coś podobnego.
-nie ma.Na moim laptopie jest zawsze aktualna godzina.Właściwie to ja tego nie zauważyłam,dopiero jakiś nawiedzony napisał mi że kłamię informując w odpowiedzi na jego krytyczny wpis o przekłamanym czasie :<


Góra
  
 
PostNapisane: 17 lipca 2013, o 20:41 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 grudnia 2008, o 10:44
Posty: 6350
Obrazki: 53
Lokalizacja: Wejherowo
Pochwały: 49
Płeć: Mężczyzna
smutna napisał(a):
Może mnie ktoś potrafi wyjasnić dlaczego w moich wpisach na niektórych forach ukazuje się zły czas.Wygląda to tak jakby dokładnie 2 godziny wcześniej wysłała mój post.Zaraz sprawdzę jaka godzina pokarze się na tym forum.

-- 12 lip 2013, o 19:21 --

Tutaj na tym forum dobrze,ale na forum gminy Wejherowo jest tak jak napisałam wyżej.
Też mam Lenovo.

Kwestia ustawień forum. Po pierwsze ustaw czas letni, a po drugie właściwą strefę czasową. Jak piszesz z wysp to trzeba zmienić.

_________________
Nigdy nie kłóć się z głupcem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem!
Obrazek Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL