Teraz jest 22 listopada 2017, o 04:20

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 stycznia 2013, o 10:20 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 grudnia 2008, o 11:13
Posty: 2155
Lokalizacja: fenikowskiego
Wiek: 72
Płeć: Mężczyzna
ciągle zawieszają się strony.Odświeżam jedno kliknięcie i znowu to samo.Jak to naprawić.Pracuję na firefox i na google


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 stycznia 2013, o 10:56 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 grudnia 2008, o 10:44
Posty: 6350
Obrazki: 53
Lokalizacja: Wejherowo
Pochwały: 49
Płeć: Mężczyzna
Tak jak Ci pisałem w mailu. Rozpocznij od wyczyszczenia historii i ciasteczek.

_________________
Nigdy nie kłóć się z głupcem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem!
Obrazek Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
PostNapisane: 15 stycznia 2013, o 11:59 
Offline
-

Dołączył(a): 4 listopada 2009, o 16:01
Posty: 207
Obrazki: 5
Lokalizacja: wejherowo
Pochwały: 3
Płeć: Mężczyzna
może wirus?coś działa w tle, wyskakujące okienka?jako darmowy antyvir polecam comodo security.... wejher też się zawiesza :) :) :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 stycznia 2013, o 12:20 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lutego 2008, o 14:03
Posty: 5278
Obrazki: 0
Lokalizacja: Wejherowo
Pochwały: 16
Wiek: 49
Płeć: Mężczyzna
Nie wiem jak Mozilla zachowuje się, jednak ostatnio zauważyłem że Chrome, na You Tube strasznie kołysze (zwalnia, przyspiesza) muzykę. Nie robi mi tego Opera, której używam w 95% , jest bardziej stabilna.
DoMiNo napisał(a):
Tak jak Ci pisałem w mailu. Rozpocznij od wyczyszczenia historii i ciasteczek.

Do tego celu używam CCleaner - jest rzeczywiście dość dobry.

_________________
W jednym tylko przypadku rada nie zawadzi, gdy się pokora u mądrości radzi.


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
PostNapisane: 15 stycznia 2013, o 14:12 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwietnia 2004, o 06:24
Posty: 11485
Obrazki: 63
Lokalizacja: Kębłowo
Pochwały: 93
Wiek: 38
Płeć: Mężczyzna
Mnie opera ostatnimi czasy zaczęła drażnić, wszystko się zbyt ślimaczyło, dodatkowo zdarzały się jej błędy składania stron. Przeprosiłem się z marką Maxthon, szczególnie, że wyszła trzecia generacja ich przeglądarki. Bardzo mi przypadła do gustu, działa na tridencie i webkit (do wyboru)

_________________
Obrazek
Obrazek

Cały czas do przodu i staramy się przede wszystkim ;)


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
PostNapisane: 15 stycznia 2013, o 22:07 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 grudnia 2008, o 10:44
Posty: 6350
Obrazki: 53
Lokalizacja: Wejherowo
Pochwały: 49
Płeć: Mężczyzna
W związku z tym iż saper1 miał problem z otwieraniem stron, sprawę załatwiliśmy mailowo. Z tego co mi napisał, wystarczyło wyczyścić ciasteczka i po krzyku.

Lukas napisał(a):
Przeprosiłem się z marką Maxthon
Wg UA używasz Chrome :036:

_________________
Nigdy nie kłóć się z głupcem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem!
Obrazek Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
PostNapisane: 15 stycznia 2013, o 22:10 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwietnia 2004, o 06:24
Posty: 11485
Obrazki: 63
Lokalizacja: Kębłowo
Pochwały: 93
Wiek: 38
Płeć: Mężczyzna
DoMiNo napisał(a):
Wg UA używasz Chrome


silnik webkit, błędnie odczytywany przez UA jako chrome :)

_________________
Obrazek
Obrazek

Cały czas do przodu i staramy się przede wszystkim ;)


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
PostNapisane: 15 stycznia 2013, o 23:45 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lutego 2008, o 14:03
Posty: 5278
Obrazki: 0
Lokalizacja: Wejherowo
Pochwały: 16
Wiek: 49
Płeć: Mężczyzna
Też czasem używam Maxthona i pojawia się Chrome. Całkiem fajna przeglądarka ten Maxthon, używam jej ponieważ niektóre strony nie są dobrze napisane w/g WC3, dlatego też zachodzi mały konflikt Opery.

_________________
W jednym tylko przypadku rada nie zawadzi, gdy się pokora u mądrości radzi.


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
PostNapisane: 16 stycznia 2013, o 00:32 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwietnia 2004, o 06:24
Posty: 11485
Obrazki: 63
Lokalizacja: Kębłowo
Pochwały: 93
Wiek: 38
Płeć: Mężczyzna
aaa już wiem czym mnie Opera dobiła, Airdroid nie działał na niej :)

_________________
Obrazek
Obrazek

Cały czas do przodu i staramy się przede wszystkim ;)


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
PostNapisane: 16 stycznia 2013, o 01:10 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lutego 2008, o 14:03
Posty: 5278
Obrazki: 0
Lokalizacja: Wejherowo
Pochwały: 16
Wiek: 49
Płeć: Mężczyzna
Lukas napisał(a):
aaa już wiem czym mnie Opera dobiła, Airdroid nie działał na niej :)
Będę miał okazję to sprawdzę Operę na Androidzie.

_________________
W jednym tylko przypadku rada nie zawadzi, gdy się pokora u mądrości radzi.


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
PostNapisane: 16 stycznia 2013, o 07:04 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwietnia 2004, o 06:24
Posty: 11485
Obrazki: 63
Lokalizacja: Kębłowo
Pochwały: 93
Wiek: 38
Płeć: Mężczyzna
Na androidzie to tylko Dolphin browser :)

Airdroid to aplikacja na andka która działa jak bezprzewodowy kabel usb. Po wifi dostajemy możliwość zarządzania zawartością telefonu. Po stronie komputera obsługuje się to z interfejsu przeglądarki, i właśnie z tym miała moja opera problem.

_________________
Obrazek
Obrazek

Cały czas do przodu i staramy się przede wszystkim ;)


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL