Teraz jest 21 marca 2019, o 23:14

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 maja 2006, o 19:20 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 kwietnia 2004, o 17:57
Posty: 3483
Lokalizacja: Nie SKĄD a DOKĄD idę
Płeć: Mężczyzna
Taka sytuacja powtarza sie ostatno często. A net chooooodzi tak, że...

Microsoft Windows XP [Wersja 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

G:\Documents and Settings\A>tracert www.wp.pl

Trasa śledzenia do www.wp.pl [212.77.100.101]
przewyższa maksymaln ą liczbę przeskoków 30

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1
2 8 ms 23 ms 10 ms z-CATV-do.who.vectranet.pl [172.21.0.1]
3 19 ms 11 ms 12 ms nat-Exatel.who.vectranet.pl [81.15.224.134]
4 11 ms 29 ms 30 ms do-gts.who.vectranet.pl [85.219.162.25]
5 21 ms 86 ms 15 ms gdansk-abr1-ge-0-2-0-18.net.ipartners.pl [85.219
.162.17]
6 39 ms 57 ms 45 ms taro-dbp1-so1-0-0.net.ipartners.pl [157.25.3.249
]
7 * * * Upłyn ął limit czasu ż ądania.
8 24 ms 21 ms 24 ms seki-ge0-1-50.net.ipartners.pl [157.25.3.136]
9 52 ms 74 ms 53 ms 217.153.108.134
10 139 ms 206 ms 195 ms zew.rtrd2.adm.wp-sa.pl [212.77.105.29]
11 103 ms 119 ms 100 ms www.wp.pl [212.77.100.101]

Śledzenie zako ączone.

CZy kto ś moze mi powiedziec, kto tu jest winny? KOmu przyp...?[/quote]

_________________
Nie sprzeczaj się z głupcem, najpierw sprowadzi cię do swego poziomu, a potem pokona doświadczeniem

www.armator-i-skipper.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 maja 2006, o 19:28 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lipca 2005, o 20:52
Posty: 1164
Obrazki: 0
Lokalizacja: znienacka
Pochwały: 1
Wiek: 34
Płeć: Mężczyzna
zmien wp.pl na google.pl i bedzie ok ;)

_________________
Something Wrong Inside You.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 maja 2006, o 19:29 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 października 2004, o 19:50
Posty: 6537
Obrazki: 12
Lokalizacja: Wejherowo
Wiek: 70
Płeć: Mężczyzna
Wal z tym do Vectry, 058 677 46 83, albo do Slupska 059 842 04 15/ 059 841 17 76 pani kierownik Antonina Cisakowska.
Wczoraj interweniowalem mam juz OK, oni cos maja porabane ze wzmacniaczami, sygnal tanczy od 35 do 80% deklarowanej 512-tki.
Skad u Ciebie ping przy wybieraniu strony?

Ja po zakonczeniu umowy wracam do neostrady albo tego co ma PPJ.

_________________
Anonymous, zapraszam Cie na "Bariery" do forum na www.koneczny.pl <- Bariery są wolne od obowiazku rejestracji. Każdy może wpisywać swoje uwagi.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 maja 2006, o 19:31 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lipca 2005, o 20:52
Posty: 1164
Obrazki: 0
Lokalizacja: znienacka
Pochwały: 1
Wiek: 34
Płeć: Mężczyzna
Ja mam vectre od 2 lat i nie nazekam... dzis tez net mi chodzi sprawnie

_________________
Something Wrong Inside You.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 maja 2006, o 19:32 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 października 2004, o 19:50
Posty: 6537
Obrazki: 12
Lokalizacja: Wejherowo
Wiek: 70
Płeć: Mężczyzna
To nawet nie ping, a odczyt czasu polaczen na ruterach!!!

_________________
Anonymous, zapraszam Cie na "Bariery" do forum na www.koneczny.pl <- Bariery są wolne od obowiazku rejestracji. Każdy może wpisywać swoje uwagi.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 czerwca 2006, o 07:58 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 kwietnia 2004, o 17:57
Posty: 3483
Lokalizacja: Nie SKĄD a DOKĄD idę
Płeć: Mężczyzna
O ile ja to dobrze czytam, to sprawa nie dotyczy w ogóle Vectry...

[ Dodano: Czw Cze 01, 2006 8:59 am ]
Itachi napisał(a):
zmien wp.pl na google.pl i bedzie ok

To samo zjawisko jest przy róznych stronach...

_________________
Nie sprzeczaj się z głupcem, najpierw sprowadzi cię do swego poziomu, a potem pokona doświadczeniem

www.armator-i-skipper.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 czerwca 2006, o 13:03 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 października 2004, o 19:50
Posty: 6537
Obrazki: 12
Lokalizacja: Wejherowo
Wiek: 70
Płeć: Mężczyzna
Vectra:

_________________
Anonymous, zapraszam Cie na "Bariery" do forum na www.koneczny.pl <- Bariery są wolne od obowiazku rejestracji. Każdy może wpisywać swoje uwagi.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 czerwca 2006, o 11:20 
Na podstawie
6 39 ms 57 ms 45 ms taro-dbp1-so1-0-0.net.ipartners.pl [157.25.3.249
]
7 * * * Upłyn ął limit czasu ż ądania.
8 24 ms 21 ms 24 ms seki-ge0-1-50.net.ipartners.pl [157.25.3.136]

winny jest... net.ipartners.pl , bo jakby nie patrze Ś, to u nich co ś nie przeskakuje >.< .

BTW Jak na podstawie jednego sprawdzenia przepustowo ści można okre śla Ś, czy ISP jest OK czy leci z nami w kulki (i to jeszcze z wł ączonym GG) ?! Aby to stwierdzi Ś wypada zrobi Ś CO NAJMNIEJ 20 pomiarów i narysowa Ś wykres ;] .

ARe ma święt ą rację.
Vectra wydaje się OK:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1
2 8 ms 23 ms 10 ms z-CATV-do.who.vectranet.pl [172.21.0.1]
3 19 ms 11 ms 12 ms nat-Exatel.who.vectranet.pl [81.15.224.134]
4 11 ms 29 ms 30 ms do-gts.who.vectranet.pl [85.219.162.25]
5 21 ms 86 ms 15 ms gdansk-abr1-ge-0-2-0-18.net.ipartners.pl [85.219
.162.17]


Góra
  
 
PostNapisane: 7 czerwca 2006, o 11:39 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 października 2004, o 19:50
Posty: 6537
Obrazki: 12
Lokalizacja: Wejherowo
Wiek: 70
Płeć: Mężczyzna
Vectra nie jest OK, bo nie umie wyegzekwowac dobrych dalszych polaczen na ruterach.

_________________
Anonymous, zapraszam Cie na "Bariery" do forum na www.koneczny.pl <- Bariery są wolne od obowiazku rejestracji. Każdy może wpisywać swoje uwagi.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 czerwca 2006, o 11:44 
No to bierzemy kije, topory i pokazujemy na pracownikach Vectry, jak oni powinni egzekwowa Ś swoje prawa. Kto jest ze mn ą niech podniesie rękę i naci śnie przycisk... albo co ś (?) .
Ignorancji i niekompetencji osoby po drugiej stronie słuchawki czy nawet za okienkiem nie da się przeskoczy Ś, takie s ą realia życia w Polsce.


Góra
  
 
PostNapisane: 7 czerwca 2006, o 12:08 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 października 2004, o 19:50
Posty: 6537
Obrazki: 12
Lokalizacja: Wejherowo
Wiek: 70
Płeć: Mężczyzna
Ignorancji polegajacej na tym, ze Chopin ma innych dostawcow sygnalu korzystajac z innych ruterow?
Po prostu wracam do Neostrady i juz.

_________________
Anonymous, zapraszam Cie na "Bariery" do forum na www.koneczny.pl <- Bariery są wolne od obowiazku rejestracji. Każdy może wpisywać swoje uwagi.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 czerwca 2006, o 17:40 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 listopada 2004, o 11:46
Posty: 2506
Obrazki: 33
Lokalizacja: Sychowo
Wiek: 39
Płeć: Mężczyzna
Janusz napisał(a):
Po prostu wracam do Neostrady i juz.

O, to Kazik wróci ?

_________________
Nie odpowiadam za treść moich komentarzy oraz postów na forum, są one własnością administratorów i redakcji serwisu www.wejher.com.


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
PostNapisane: 7 czerwca 2006, o 17:47 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 października 2005, o 13:05
Posty: 1176
Obrazki: 10
Lokalizacja: HBG
Wiek: 36
Płeć: Kobieta
Cytuj:
O, to Kazik wróci ?


Umieram :loool:

_________________
With the mind fixed on a certain point, there will be nothing too difficult.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 czerwca 2006, o 17:59 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwietnia 2004, o 06:24
Posty: 10080
Obrazki: 63
Lokalizacja: Kębłowo
Pochwały: 93
Wiek: 40
Płeć: Mężczyzna
ta bo neo to jakas rewelacja niby, to ja juz wole Vectre, no a w domu zyczyl bym sobie takich dostawcow netu jak mam w Holandii - XS4ALL - jak ma byc 6Mb to jest :D

_________________
Obrazek
Obrazek

Cały czas do przodu i staramy się przede wszystkim ;)


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
PostNapisane: 7 czerwca 2006, o 19:39 
Offline
-

Dołączył(a): 11 maja 2004, o 20:19
Posty: 5712
Obrazki: 212
Lokalizacja: Łysa Góra
Płeć: Kobieta
...ja tam z Chopina jestem zadowolona. :)

_________________
http://www.youtube.com/watch?v=2AzpHvLW ... re=related


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL