Teraz jest 10 grudnia 2018, o 12:00

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 września 2012, o 10:25 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 września 2012, o 15:40
Posty: 104
Lokalizacja: Wejherowo
Płeć: Mężczyzna
Czy windowsa 64 bitowego można instalować na każdym komputerze?Mam windowsa xp z sp2 lecz by grać w grę muszę mieć z sp3 i jak ściągne sp3 to muli kompa strasznie.Dlatego myślę nad zmianą systemu operacyjnego.Jaki system polecacie windowsa?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 września 2012, o 10:34 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwietnia 2004, o 06:24
Posty: 10080
Obrazki: 63
Lokalizacja: Kębłowo
Pochwały: 93
Wiek: 39
Płeć: Mężczyzna
Wersja 64bit jest dla urządzeń wyposażonych właśnie w taki procesor :)

_________________
Obrazek
Obrazek

Cały czas do przodu i staramy się przede wszystkim ;)


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
PostNapisane: 30 września 2012, o 10:47 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 września 2012, o 15:40
Posty: 104
Lokalizacja: Wejherowo
Płeć: Mężczyzna
Lukas napisał(a):
Wersja 64bit jest dla urządzeń wyposażonych właśnie w taki procesor :)

Jak sprawdzić jaką się ma wersje?Na 32 bitowej nie można zainstalować 64 bitowej?Czy windows 7 ma ograniczenia w ramie w sensie ze mam np. z 5 GB ramu ,a widzieć będzie tylko 3.25 GB ramu tak jak w xp jest :/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 września 2012, o 10:58 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwietnia 2004, o 06:24
Posty: 10080
Obrazki: 63
Lokalizacja: Kębłowo
Pochwały: 93
Wiek: 39
Płeć: Mężczyzna
Nie wiesz jaki masz komputer ? :)

tu masz wszelkie info:
http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=pl

_________________
Obrazek
Obrazek

Cały czas do przodu i staramy się przede wszystkim ;)


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
PostNapisane: 30 września 2012, o 11:03 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 września 2012, o 15:40
Posty: 104
Lokalizacja: Wejherowo
Płeć: Mężczyzna
Lukas napisał(a):
Nie wiesz jaki masz komputer ? :)

tu masz wszelkie info:
http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=pl

Lipa bo tak czy siak system będzie widział tylko 3.25GB ramu. :036:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 września 2012, o 16:29 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 września 2012, o 15:40
Posty: 104
Lokalizacja: Wejherowo
Płeć: Mężczyzna
Która z tych wersji jest najlepsza :
Windows Vista SP2 PL Business x86
Windows Vista SP2 PL Home Basic x86
Windows Vista SP2 PL Home Premium x86
Windows Vista SP2 PL Ulimate x86
Windows Vista SP2 PL Home Basic N x86
Windows Vista SP2 PL Business N x86
Windows Vista SP2 PL Starter x86


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 września 2012, o 18:51 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 1 kwietnia 2004, o 06:24
Posty: 10080
Obrazki: 63
Lokalizacja: Kębłowo
Pochwały: 93
Wiek: 39
Płeć: Mężczyzna
Wszystko zależy do czego, jeśli chodzi o wydajność to nie ma różnicy. Różnice są tylko w komponentach. Zasadniczo jeśli nie grzebiesz w systemie to starczy Ci home.

_________________
Obrazek
Obrazek

Cały czas do przodu i staramy się przede wszystkim ;)


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
PostNapisane: 30 września 2012, o 19:06 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 września 2012, o 15:40
Posty: 104
Lokalizacja: Wejherowo
Płeć: Mężczyzna
Lukas napisał(a):
Wszystko zależy do czego, jeśli chodzi o wydajność to nie ma różnicy. Różnice są tylko w komponentach. Zasadniczo jeśli nie grzebiesz w systemie to starczy Ci home.

Z naciskiem by był wydajny w sensie gram na czitach i by nielogało mnie w grze.Na xp loga mnie z gry co parę minut :< i zużycie procesu wynosi 50%!!!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 września 2012, o 19:55 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 września 2012, o 15:40
Posty: 104
Lokalizacja: Wejherowo
Płeć: Mężczyzna
do czego są te opcje:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c1a ... 25d6c.html


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 września 2012, o 20:04 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 czerwca 2009, o 15:02
Posty: 2105
Obrazki: 3
Lokalizacja: Rumia
Pochwały: 10
Wiek: 27
Płeć: Mężczyzna
Przy Viście poprawy nie oczekuj ;)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
PostNapisane: 30 września 2012, o 20:37 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 września 2012, o 15:40
Posty: 104
Lokalizacja: Wejherowo
Płeć: Mężczyzna
na razie przy xp zostałem :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 września 2012, o 20:40 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 czerwca 2009, o 15:02
Posty: 2105
Obrazki: 3
Lokalizacja: Rumia
Pochwały: 10
Wiek: 27
Płeć: Mężczyzna
jeżeli masz kupować to lepiej poczekać do premiery Windowsa 8 - wtedy pewnie 7 będzie taniej ;)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Prywatny album  
 
PostNapisane: 30 września 2012, o 21:11 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 września 2012, o 15:40
Posty: 104
Lokalizacja: Wejherowo
Płeć: Mężczyzna
arsi7 napisał(a):
jeżeli masz kupować to lepiej poczekać do premiery Windowsa 8 - wtedy pewnie 7 będzie taniej ;)

w grze mi przeszkadza loga często bo gram na botach :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 października 2012, o 21:46 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 września 2012, o 15:40
Posty: 104
Lokalizacja: Wejherowo
Płeć: Mężczyzna
Mam net fremork wersje 3.0 i czy musze intalowac wszystkie kolejno wersje az do 4.0 czy od razu moge 4.0?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 października 2012, o 09:43 
Offline
-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 września 2012, o 15:40
Posty: 104
Lokalizacja: Wejherowo
Płeć: Mężczyzna
Otóż mam taki problem przy uruchomieniu kompa jak już na ekranie pojawi się ekran do instalowania windowsa 7 nie mam 1/3 obrazu i nie idzie zainstalowac systemu bo nie widze co pisze nie ma tych napisow widac. Napisow nie ma widac poniewaz ekran zmienia rozdzielczosc sam 640 na 480 piksel.Szybciej bylo ustawione 1280 na 760.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL